Razvoj & Savjetovanje

Danas bilo tko može za kratko vrijeme napraviti web stranicu. Mi vam pomažemo napraviti rješenje koje će korisnicima pružiti novo zanimljivo iskustvo, te komunikacijom strateških poruka pretvoriti prilike u profit.

Da bismo to postigli koristimo  alate koji omogućuju brzi razvoj. Smanjeno vrijeme razvoja omogućuje niže troškove za korisnika, a primjena suvremenih alata korisnicima omogućuje jednostavno održavanje, uz najviše standarde kvalitete.

Mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije bilježe kontinurani rast, a pored aplikacija namjenjenih zabavnim sadržajima, mogu značajno poboljšati poslovne procese.

Naša iskustva u razvoju iOS i Android aplikacija obuhvaćaju klijentske aplikacije za rezervaciju termina, kao i aplikacije za upravljanje poslovnim procesima koje uključuju evidneciju radnih naloga, elektronski protokol, kontrolu radnog vremena, te aplikacije za distribuciju zanimljivih sadržaja poput lokalnih vijesti ili radarskih kontrola.

Besplatne radionice

Pridružite nam se na besplatnim radionicama koje služe kao uvod u neki od naših tečajeva, ili kao naš doprinos razvoju lokalne zajednice. Informacije o besplatnim radionicama potražite u Novostima, a budući da je broj mjesta ograničen preporučamo blagovremenu registraciju.

Razvoj i savjetovanje

Trebate pomoć prilikom izrade web stranice, software-a za unaprijeđenje poslovanja ili odabira najboljeg rješenja za Vaš informacijski sustav? Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam pomoći u odabiru i kreiranju najboljeg rješenja. Kontaktirajte nas za više informacija.